Sims 4 Snøparadis: alt om turgåing

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 07 november 2020. 09:11 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Presentert av EA Game Changers

Sims 4 Snøparadis kommer, sammen med andre funksjoner, med muligheten til å gå på tur som en stor funksjon i denne pakken. Nå vet jeg du sikkert lurer på “hva er så stort med å gå på tur?” og jeg forstår det – i begynnelsen høres det ikke ut som en storslått funksjon som du bør være altfor spent på, men hør hva jeg har å si!

Snøparadis kommer med flere nye turstier i verdenen Komorebifjellet. Det er 3 turstier som kommer med Senbamachi-nabolaget og 3 turstier i Yukimatsu-nabolaget. Så i denne artikkelen vil vi ta se nærmere på alle turstiene, hva du kan gjøre og fordelene med å gå tur.

Gruppetur

Å gå på gruppetur med flere sommer er den beste måten for simmen din å bli kjent med dem og bygge verdifulle forhold. Du kan gå på gruppeturer med simmer i nabolagene der turer er tillatt. Du kan begynne en gruppetur ved å klikke på Informasjonsskilt over turområdet du ønsker å gå i (det er mange å velge mellom i Sanbamachi og Yukimatsu) og velg simmene du vil gå på tur med.

Simmene vil samles ved skiltet du har valgt og vente til alle er klare. De vil starte turen og se seg rundt mens de prater sammen.

De stopper ofte for å se på viktige landemerker, ta bilder og selfier og noen ganger stoppe dersom de støter på ånder. Vanligvis ender turen med mange fordeler for hele gruppen – fra positivt humør til eksklusive Snøparadis-følelser.

Vanligvis får lederen av gruppen det mest positive humøret om turen var vellykket, med de andre simmene får mindre, men fremdeles en merkbar humørforandring.

Simmer vil kunne få sterke, positive følelser fra den gode tiden de hadde på turen sammen og vil minnes alle de morsomme studene når de er sammen. Som jeg nevne tidligere, er dette en veldig god aktivitet for å få simmer til å bli kjent og få en dypere forbindelse (som forresten er en ny følelse som allerede er i grunnspillet).

Turopplevelser

Du vet aldri hva du kan møte på når du er på tur. Enten om det er glødene skogsånder som enten vil glede eller skuffe en sim eller ekle småkryp som ødelegger den perfekte turen du hadde.

Skogsånder vil dukke opp tilfeldig mens du er på tur, og du kan møte på dem i begge nabolagene som har turstier. Men de er imidlertid veldig uforutsigbare…

Du vil ha muligheten til å samhandle med skogsåndene på to måter: du kan enten velge å fange dem eller å ønske deg noe. Jeg har funnet ut at det å be skogsåndene om et enkelt ønske er det mest ufarlige du kan gjøre, og det vil ofte belønne deg med godt humør.

Fra det jeg har oppdaget i spillet er imidlertid klart at de ikke liker å bli fanget. I DET HELE TATT. Hvis du gjør det, vil simmen din ofte bli sint eller fortumlet, alt avhengig av hvilken skogsånd de har bestemt seg for å fange. Mitt råd? Enten gi et ønske eller la dem være…

Simmen din kan snuble over insekter og kryp som umidelbart vil ødelegge turen din. Ja, de biter også.

Hvis du allerede er bitt av et insekt under turen, kan du påføre en beroligende salve på bittet. Den koster bare 30 Simoleoner og vil roe ned insektsbittet.

Hvis du vil komme forberedt neste gang du går på tur, må du kjøpe mange forskjellige sprayer i opplevelsesutstyrkatogorien. Du vil definitivt ikke at simmene dine skal ble angrepet av kjempeveps på sin neste tur!

Tursteder

Så hvor kan du egentlig gå på tur? Det er 3 turstier for hvert av de to nabolagene! Hver tursti tilbyr noe unikt spill og landemerker du kan samhande med.

I Senbamachi har du følgene steder å besøke:

Bambusskogen

Huleskrinet

Tempelet

Yukimatsu har disse turplassene å by på:

Historisk Relikvieskrin

Grottestatuer

Naturgropa

Meditasjonsturer

Meditasjonsturer er perfekt for simmer som er overveldet med humørsvingninger og emosjonelle tilstander. Å gå ofte på meditasjonsturer vil eventuelt gjøre simmen dim emosjonelt observant, som dominere alt negativt humør simmen din har.

Jeg har hørt at dette er det første steget mot å finne ditt endelige emosjonelle zen (sinnsro), men vi ha mer å snakke om jo nærmere vi kommer utgivelsesdatoen for Sims 4 Snøparadis!

Artikkelen er oversatt fra Simscommunity

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^