Kryptiske hint om kommende innhold til Sims 4!

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 04 mai 2020. 20:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Over helga startet Simsteamet å tweete en serie bokstaver – der hver SimGuru postet hver bokstav individuelt. Etter å ha omorganisert bokstavene ordentlig set det ut til at den eneste logiske koden de kan sende ut til oss Future Cube eller Fremtidskube på norsk.

Ikke bare det, men SimGuruene har også tweetet noen av deres innendørs byggeprosjekter der nesten alle av de har en fremtidskube en plass i bildene.

Så, den mest logiske tingen er å sjekke ut fremtidskuben selv i spiller for å se om det er noe nytt med den.

Om du ikke vet det, så er fremtidskuben et lite objekt som kan bli funnet i kjøp-modus og den har vært der siden Sims 4 sitt hovedspill ble sluppet. Den er mest kjent som en intern vits i samfunnet som en av de mest “ubrukelige” objektene i katalogen.

Vi sjekket om det var kommet noe nytt til fremtidskuben i den siste tiden. Før ville vi funnet 5 forskjellige interaksjoner med fremtidskuben. Men, nå ser det ut til at det er kommet to til. Spør om åndene (som kom med Studentliv) og Spør om fremtiden – som ser ut til å ha lagt til nylig.

Når du velger “spør om fremtiden” interaksjonen får du en tilfeldig varsling i hjørnet – kanksje noen kryptiske hint om spillets kommende innhold!

Jeg har funnet alle de forskjellige varslingene du kan få fra denne interaksjonen som nylig har blitt lagt til. Sjekk de ut!

“Fremtiden din ser pixelert ut.”

“Klatre til toppen ett steg om gangen!”

“Usikkerheten kommer med sikkerhet til å bli sikker, under visse situasjoner og uten usikre vilkår.”

“Fremtiden din er … ikke lys, men opplyst … sannsynligvis med en intensitet på 0,981 candelaer.”

“Jeg ser en husnisse som vifter med en frossen kanin som rir på en lama i kampen mot en ytterst imponerende fiende.”

“Den tingen vi snakket om vil uten tvil komme til å skje, da alle tegn peker mot svaret vi ble enige om i vår forrige diskusjon.”

“Fremtidens tråder. veves sammen i en mørk bølge.”

“Å kunne organisere seg selv, er nøkkelen til en lykkelig fremtid.”

“Noen kommer definitivt til å få akkurat det de ønsker seg.”

“Fremtiden er snart.”

Disse hintene er definitivt ikke klar på hva som kommer til å være det kommende innholdet til Sims 4, men det virker definitivt som at vi er nærmere en avsløring! Følg med på nettsiden vår for viktige nyheter og oppdateringer!

Hva tror du de kommer til å avsløre basert på disse hintene?
Hva håper du blir den neste pakken til Sims 4?

Kilde: simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.