Sims 4 PC/Mac: ny oppdatering og Patch merknader! (4 Februar 2020)

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 04 februar 2020. 22:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims teamet har sluppet ut en helt ny oppdatering til Sims 4 på PC og Mac!

For å laste ned den siste versonen av sims 4, åpne opp OrigiN. Om ikke spille automatisk oppdaterer, høyre klikk på spillet og klikk deretter på oppdater.

Om du har mods og Costum Content, vill spillet automatisk skru dem av for deg for første gang du starter spillet etter oppdateringen. For å skru dem på igjen må du inn på innstillinger, under andre finner du (Enable Costum Content og mods). Klikk for å skru det på og re-start spillet for for at det skal ta effekt.

PATCH NOTES

Oppdatering 04/02/2020 – PC:1.61.15.1020 / Mac: 1.61.15.1220

Tjue år siden, The Sims ble utgitt 4. februar 2000. Som et simuleringsspill forvirret de “tradisjonelle” spillerene fordi det ikke hadde noen definerte sluttmål og det var ingen måte å “vinne” på. Ikke-spillere beskrev det til og med som “det spillet der du må fortelle karakteren din om å bruke badet.” Selv nå, to tiår senere, har noen ennå ikke forlatt denne tankegangen, men mange av dere har vært med fra begynnelsen eller ble med i årene mellom, og du forstår hvorfor The Sims er så mye mer enn bare å spille hus.

Takk for at du er her med oss gjennom denne reisen. Vi har jobbet med å bringe nye opplevelser til våre spillere, for eksempel cross-platform galleri for våre konsoller, PC og Mac-spillere. Og når vi fortsetter gjennom det tjuende året, håper vi å gi ny spenning til Simenes verden.

For å starte feiringen, la vi til bursdag boblebadet, som du kan finne i Bygg Kjøp så snart du oppdaterer spillet ditt. Ja, det er for alle!

Vi har også lagt til ny musikk – vi håper du liker den!

Ny Musikk

“JEKYLL & HIDE”
Fremført av Bishop Briggs
Skrevet av Sarah Grace McLaughlin, Kristine Flaherty and Joel Little
Publisert av Warner Chappell and EMI Blackwood Music
Innspilling mad tillatelse av Island Records under license from Universal Music Enterprises

“Take My Hand”
Fremført av Charli XCX
Skrevet av Charlotte Aitchison, Ariel Rechtshaid and Justin Raisen
Publisert av EMI Foray Music (SESAC), Lion of God Publishing administered by Kobalt Music Publishing America, Inc. and Heavy Duty/Mind the Mood administered by Downtown DLJ Songs
Innspilling med tillatelse av Warner Music UK by arrangement with Warner Music Group Video Game Licensing

“We Are Young”
Fremført av fun. feat Janelle Monáe
Skrevet av Nate Ruess, Andrew Dost, Jack Antonoff and Jeff Bhasker
Publisert Bearvon Music (ASCAP) / Rough Art (ASCAP) / Shira Lee Lawrence Rick Music (BMI) / Way Above Music (BMI) / Sony/ATV Songs LLC (BMI)
Innspilling med tillatelse av Atlantic Recording Corp. /Fueled By Ramen by arrangement with Warner Music Group Video Game Licensing

“Violet Stars Happy Hunting!”
Fremført av Janelle Monáe
Skrevet av Janelle Monae Robinson, Nathaniel Irvin III and Charles Joseph II
Publisert av Jane Lle Publishing (ASCAP), Tang Nivri Publishing administered by BMG Monarch(ASCAP) and Ink Is An Instrument (ASCAP)
Innpilling med tillatelse av Atlantic Recording Corp. /Bad Boy Records by arrangement with Warner Music Group Video Game Music Licensing

OPPDATERINGER OG FEILRETTINGER

The Sims 4

Livet i tropene

Tusen takk Simmer!
-The Sims 4 Team

Oversatt av Simshjelper Kine, orginalartikkelen kan du finne her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^