Sims 4 PC/Mac: ny oppdatering og Patch merknader! (16 Januar 2020)

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 17 januar 2020. 15:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims teamet har sluppet ut en helt ny oppdatering til Sims 4 på PC og Mac!

For å laste ned den siste versonen av sims 4, åpne opp OrigiN. Om ikke spille automatisk oppdaterer, høyre klikk på spillet og klikk deretter på oppdater.

Om du har mods og Costum Content, vill spillet automatisk skru dem av for deg for første gang du starter spillet etter oppdateringen. For å skru dem på igjen må du inn på innstillinger, under andre finner du (Enable Costum Content og mods). Klikk for å skru det på og re-start spillet for for at det skal ta effekt.

PATCH NOTES

Hei, alle simmere! Vi håper at dere alle hadde en fantastisk høytid.

I dagens oppdatering presenterer vi The Sims™ 4 Smått og Smart Stuff Pack. Her er målet å bygge så komfortabelt som mulig med minst mulig fotavtrykk. Jobb med de små grå for å finne de mest kreative måtene å få plass til alt du trenger i boligen. Hvor lite klarer du deg med?

I tillegg til å forberede oss til Smått og Smart, har vi i denne oppdateringen løst et par problemer, samt satt av ganske god tid til et nytt tillegg i språklisten. Vi er glade for å dele med dere at The Sims ™ 4 nå støttes for forenklet kinesisk! Vi er superglade for å kunne offentliggjøre dette og få kontakt med enda flere simmere med forskjellige språk over hele verden!

-SimGuruNinja med SimGuruRusskii

OPPDATERINGER OG FEILRETTINGER

The Sims 4

Gøy med gjengen

De fire årstider

Kjendisfaktor

Studentliv

Ut i naturen

Ut og spise

Magiens rike

Klesvaskedag

Moschino

Oversatt av Simshjelper Kine, orginale artikkelen kan du finner her https://simscommunity.info/2020/01/16/the-sims-4-new-update-patch-notes-january-16th-2020/?fbclid=IwAR0kCtrkLwETiHqXOGakPYARUlp-ZPGnOwEGoJpgqqxeHXZSf3pnYQzTqg0

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^