Sims 4 Kreativt strikketøy: en forhåndsvisning på gyngestolen!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 13 mai 2020. 23:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

SimGuruConor har publisert en fullstendig oversikt over hva du kan forvente av gyngestoler som kommer med den kommende stæsjpakken The Sims 4 Kreativt strikketøy:

Velkommen tilbake til et nytt dypdykk i vårt kommende samfunnsstemte stæsjpakke, Sims 4 Kreativt strikketøy. Det stemmer, takket være deg og dine stemmer har vi et navn, og det rokker!

Jeg vil minne alle på at spillutvikling sjelden er grei. Det er veldig snirklete, og noen ganger litt pløsete, og det er fremdeles tidlig i utviklingen av vår nye stæsjpakke. Det jeg prøver å si er at vi jobber aktivt med pakken, og informasjonen nedenfor kan endres. Men nok om det. La oss komme i gang med å diskutere dagens tema, gyngestoler!

Dere, samfunnet, stemte på hvordan gyngestolen ville se ut. Dette var det vinnende designet, i tilfelle du har glemt.

Og slik ser det ut for tiden!

Ikke bekymre deg, det vil se mer ut som konseptbilde når modellmakeren vår er ferdig med den. Dette er hva vi kaller et “pågående arbeid”.

Som du sikkert kan anta, vil gyngestoler oppføre seg som … gyngestoler. Jeg vet, så vågalt! Så kanskje vi ikke trenger å gå nærmere inn på hvordan en gyngestol fungerer, men det er nok å si at det er en stol og den gynger.

“Så la oss snakke om noen av de nye spillene rundt gyngestoler, for det er der gyngestolene våre i The Sims 4 blir veldig interessante.

Å sitte i en gyngestol er ganske avslappende for simmene, så naturlig ubehagelige, triste eller sinte buffer vil avta raskere. Simmer vil også få en bonus til strikkeferdighetene sine mens de er i gyngestolen, så sørg for at du utnytter det. Prøv å bygge et “strikkerom” med en gyngestol og en stereo som spiller Focus/Metal-musikk for å fordype simmen din fullstendig i strikking av strikkenirvana.

Som jeg nevnte i et tidligere blogginnlegg, vil eldre ha noe unikt spill med gyngestoler. Når du sitter i en gyngestol, får eldre simmer økt vennskapelig forhold til andre simmer. Eldre vil også kunne Mimre gamle minner i gyngestoler og få litt moro når de slapper av og utforske sinnspalasset. Hvis du spiller som eldre mens de mimrer, vil du kunne se glimt inn i tankene deres virvle rundt dem, slik som småbarn når de bruker fantasien mens de leker med leker. Det de eldre tar med seg fra hele opplevelsen, er opp til deres personlighetstrekk, men forhåpentligvis noe hyggelig!

Her er et utklippsklipp av Mimre-animasjonen, som en modell av denne voksne simmen. Siden voksne og eldre bruker den samme animasjonsriggen, deler de den samme standard-simmen som brukes til å modellere uferdige animasjoner i animasjonsverktøyene våre.


Ikke bare vil eldre få unike interaksjoner med gyngestolen, men også barn og småbarn. Både barnesimmer og småbarnsimmer vil ha et Lek i gyngestol-samspill, der de kan oppfylle morsomme motiver ved å gynge seg med en umettelig glede. Sjekk ut denne bedårende, entusiastiske smårollingen. Hvor får de all sin energi?


Vi vil gjerne utforske mer vi kan gjøre med gyngestoler senere. Så la oss få vite det hvis du vil se flere gyngestoler i fremtiden!

La oss nå snakke med den ledende sanimatøren på stæsjpakken vår, HaeJu Chung! Vi kommer til å stille henne noen spørsmål, slik at hun kan gi oss litt innsikt i hvordan det er å være animatør på The Sims 4.

Conor: Kan du fortelle oss litt om hva en animatør gjør på The Sims 4?

HaeJu: Animatører lager simmers unike bevegelser som viser dem i samspill med andre simmer eller objekter. Hver bevegelse en sim gjør i spillet animeres individuelt av en animatør ved å bruke animasjonsverktøyet vårt på The Sims 4. Vi bruker våre egne tilpassede verktøy som ble utviklet her på Maxis spesielt for The Sims.

Conor: Hva er noen av utfordringene du står overfor i arbeidet med gyngestolen, og hvordan planlegger du å overvinne dem?

HaeJu: Gyngestolen er et utfordrende objekt, vi har aldri lagd noe helt likt før på The Sims 4. Simmer i gyngestolen er i stand til å utføre eksisterende interaksjoner, som å omgås andre simmer eller lese en bok, mens stolen er i bevegelse. Siden vi bruker de eksisterende animasjonene for disse interaksjonene, må jeg lage den perfekte sittestillingen som lar oss blande disse animasjonene sømløst med bevegelsen til gyngestolen. Dette kan høres enkelt ut, men det er det faktisk ikke. Vi lager flere animasjoner for hvert samspill for å gi det visuelle resultatet en viss variasjon – vi kaller disse animasjonssløyfer – og noen av de eksisterende interaksjonene, som å omgås andre simmer mens du sitter, har mange forskjellige løkker med forskjellige håndbevegelser og forskjellige vinkler for simmen, blant annet. Å finne ut den perfekte posituren slik at gyngingen ser bra ut og fungerer med alle de eksisterende animasjonene vi ønsker å bruke, krever mange gjentakelser og mye testing for å få den til å se helt riktig ut. Når vi har kommet oss til rette med den perfekte posituren, kan vi begynne å lage de unike gyngestolanimasjonene, inkludert Strikking mens du gynger animasjonen.

Conor: Er det en spesifikk animasjon for gyngestolen som du er spent på?

HaeJu: Ja! Det er Lek med gyngestolen-animasjoner for både barn og småbarn som vil være morsomme å animere. Vi viste et klipp ovenfor om den foreløpige animasjonen for småbarn. Jeg gleder meg til å fullføre disse animasjonene og se dem i spill med den endelige gyngestolmodellen. Det kommer til å bli så søtt!

Conor: Hva er din favorittfunksjon du noen gang har jobbet med i The Sims 4?

HaeJu: Min favorittfunksjon akkurat nå er Murphy Bed i stæsjpakken The Sims 4 Smått og smart. Det var vanskelig å animere. Som gyngestolen hadde vi ikke gjort noe lignende før på The Sims 4, så det var utfordrende. Jeg likte å ta på meg denne utfordringen, og det var veldig gøy å animere, spesielt animasjonen der simmen gjør feil og blir klemt av sengen.

Det er for alle nå! Fortsett å se på forumene. Jeg har nok et dypt dykk for deg snart. Hold deg trygg og fortsett å spille.
~ SimGuruConor”

Kilden finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^