THE SIMS 4 – DE FIRE ÅRSTIDER – KOMMER SNART!

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 24 mai 2018. 19:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I går la Sims Norge ut en liten teaser på en overraskelse som skulle komme i dag, og i dag har den kommet.

THE SIMS 4 – DE FIRE ÅRSTIDER KOMMER 22. JUNI!
“Opplev voldsomt vær, delta i årstidsspesifikke aktiviteter, marker høytidene, og dyrk din egen gartnerkarriere.”
Dette har vært en etterlengtet pakke, som mange i Sims-samfunnet lenge har ønsket. Pakken kommer til å koste det samme som de andre utvidelsespakkene – 349 kr.
Vi kan bare håpe at denne utvidelsespakken er lik de som har kommet tidligere. Da kan vi forvente mye nytt, som for eksempel en helt ny verden å spille i!

Pakken kommer til å bli tilgjengelig klokken 00.00 den 22. juni 2018 til å lastes ned. Men du kan allerede nå forhåndsbestille pakken på Origin slik at du kan laste den ned med en gang klokken bikker 12 den 22. juni.
 

Legg til vær i simmenes liv, og fortell nye historier, delta i årstidsspesifikke aktiviteter og marker høytider med The Sims™ 4 De fire årstider. Få mest mulig ut av været året rundt, fra friskt snøvær til intens varme. Alle stedene i spillet påvirkes av været på unike måter. Lag en vinterhistorie med skøyteløp, bli venn med et magisk fugleskremsel på høsten, bli forelsket i vårregnet, eller arranger bassengfest om sommeren. Samle venner og familie for å feire høytidene, gi hverandre gaver og få spesielle gjester på besøk. Sørg for at simmene holder seg varme eller kalde med antrekk som passer til årstidene. Du kan til og med begynne i en karriere som botaniker eller blomsterdekoratør!


DETTE FÅR DU
Vær av alle varianter. Lev gjennom årstidene med vær som forandrer seg dynamisk og påvirker alle aspektene ved simmenes liv. Fra solskinn og varme til forblåst vintervær – forskjellige steder har forskjellig klima og påvirker forholdene mellom simmene og hva de gjør til daglig. Kontroller elementene for å påkalle tordenvær, skape skyfri himmel på en overskyet dag, eller hoppe mellom årstidene.


Delta i årstidsspesifikke aktiviteter. Forskjellige aktiviteter på forskjellige årstider gir simmene morsomme ting å gjøre året rundt. Ta på deg vinterklær og bygg en snøkompis med venner, lag snøengler eller gjør kule triks på skøytebanen. Ta på deg regnfrakk, plask rundt i vårregnet og utforsk naturen for å få utmerkelser som speider. Prøv det nye badetøyet, og la simmene kjøle seg ned i vannsprederen eller leke i barnebassenget. Høst honning om høsten, lek i løvhauger, eller få barnesimmer til å lage hjemmelaget pynt.


Marker høytidene. Pynt i huset og samle familie og venner til herlige feiringer. Ring det nye året inn med en fest, dra på romantisk date på valentinsdagen, eller samle familien til høstfest. Følg med mens simmene teller ned kalenderdagene til vinterfest, gir hverandre presanger, henger opp vinterpynt og får besøk av kong Vinter. Du kan til og med lage spesielle høytider selv og velge hvordan simmene dine skal feire.


Bygg opp en gartnerkarriere. Lag vakre buketter og grav opp nye funn i gartnerkarrieren. Med blomsterdekoratørens grønne fingre kan simmene lage flotte blomsteroppsatser og levere blomster rundt omkring i byen. Mer vitenskapelig anlagte simmer kan bli botanikere, et yrke der de analyserer planter, skriver forskningsrapporter, blir berømte og får stipend. Utvikle simmenes talenter for å låse opp nye ferdigheter, nye antrekk og praktiske gjenstander.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!