NÅ KOMMER TERRENG OG EN NY KARRIERE I SIMS 4!

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 02 oktober 2018. 21:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Ja! Du leste riktig! I Maxis monthly sin stream litt tidligere i dag avslørte de at det snart kommer til å komme terreng til The Sims 4! Dette gir oss muligheten til å forhøye bakken, gjøre den lavere, og kanskje til og med lage små innsjøer? 

Vi fikk også høre om den nye karrieren som kommer til å komme, nemlig «Style Influencer» eller stylist/designer, som vi ville kalt det på norsk. Med denne karrieren kan du style og fikse på andre simmer slik at de får like bra stil som du selv har! (Og da kommer alle til å se bra ut, jippi!)

En annen ny funksjon er at du nå kan tegne på nettbrettet! Du trenger ikke lengre staffeli for å bli kunstner, neida! Nå kan tegne like mye på sims som du gjør hjemme på nettbrettet ditt! Denne funksjonen kan også bli brukt i den nye karrieren, slik at du kan style og designe!

Alt dette, og en del annet nytt er forventet å komme i en gratis oppdatering i fremtiden, vi vet fortsatt ikke hvilken dato men det er, men SimGuruKate har nettopp sagt at de må utsette oppdateringen til oktober, så det kommer nok en gang i november.

Hva gleder du deg mest til?

Kategorier: NyheterThe Sims 4Ukategorisert

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!