NÅ BLIR JUKSEKODENE FIKSET!

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 25 juni 2018. 22:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I forrige uke kom det en ny oppdatering til The Sims 4 som skulle forberede oss til utvidelsespakken De fire årstider. I tillegg til fiksing av forskjellige bugs og de to nye kleskategoriene fikk vi også noen nye ting i oppdateringen, deriblant glasstak! Men denne oppdateringen brakte også med seg mange nye bugs, som nesten alle har blitt påvirket av.
At mange av juksekodene ikke fungerer lengre, at spillet lagger i byggemodus og mye mer er konsekvenser av oppdateringen. Simguruene har sagt at de er klar over problemene, og de ønsker at vi sier i fra til dem dersom vi oppdager noen nye. Dette kan du ved å tweete SimGuruNick.
Men nå kommer altså redningen! SimGuruGrant postet i dag en tweet som lover at en ny oppdatering skal komme i løpet av denne uken, og at denne oppdateringen da skal rette opp i de feilene som til nå er blitt oppdaget.


Så da er det vel bare å vente! Om du der i mot ikke klarer å vente med å jukse til deg høyere ferdighetsnivå kan du sjekke ut denne moden laget av TwistedMexi, som lar deg gjøre akkurat dette!
Happy simming!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!