Her er planen for Sims-Sommeren!

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 18 mai 2021. 19:05 Sist endret: 18 mai 2021 19:05

Sommernyheten fra Simsteamet er her:

De har nemlig offentliggjort en Sims Sommer gjennom en ny oversikt som viser hva vi har i vente de kommende ukene. Oversikten dekker utgangen av mai, samt juni og juli, og avslører blant annet oppdateringer og nye pakker.

Hentet fra The Sims på Twitter.

Allerede i dag kommer settet Courtyard Oasis, som er åpningen for sommerens Sims-program, og vi gleder oss til å se hva slags andre eventyr Simmene våre skal på gjennom sommeren!

Spillpakken

Nå som første punkt i Simsteamets oversikt, altså settet, er unnagjort, er neste punkt den nye spillpakken – den tiende spillpakken som blir sluppet til Sims 4. Foreløpig er det lite som er avslørt angående innholdet, men det vi vet (basert på beskrivelsen) er at den vil være kreativ, og den vil inneholde en ny karriere.

Slippdatoen er ikke offentliggjort enda, men fordi den er listet opp som et neste punkt, er det trolig at tema og navn på spillpakken vil komme helt mot slutten av mai, eller tidlig i juni.

Utvidelsespakken

Kom nærmere naturen i denne sjarmerende nye utvidelsespakken.

Beskrivelsen er vag, og det er ikke så mye mer vi vet angående den kommende utvidelsespakken. Likevel florerer det teorier om at den kan være relatert til gårdsbruk og dyr, ettersom det har vært en av de mest etterspurte utvidelsespakkene i lang tid.

Det er derimot fortsatt litt ventetid før vi får vite akkurat hva pakkens tema egentlig er, da dette ikke avsløres før i juli. Antagelig dato for temaslipp er 22 juli, i forbindelse med EA Play Live.

Kilde: SimsCommunity

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!