Spillfunksjoner i Reisen til Batuu

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 08 september 2020. 16:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Carl’s Sims 4 Guide har gjort en vurdering av spillet basert på informasjonen som er tilgjengelig før den offisielle slippdatoen. Den originale teksten finner du her: https://www.carls-sims-4-guide.com/gamepacks/starwars/

The Sims 4 Reisen til Batuu spillpakke har som mål å la spillerne nyte en autentisk Star Wars-opplevelse, ved å la dem ta en tur til Batuu. Mens de utforsker stedet, vil de kunne møte Star Wars-figurer, samle noen ikoniske gjenstander som lyssverd og droider, og bringe disse elementene hjem når turen er ferdig. Reisen til Batuu blir utgitt den 8. september 2020.

Hvor kommer det fra? En blogger ved navn Crazy Cat Nerd gjorde en utmerket jobb med å skrive et innlegg (som du kan lese på bloggen hennes: https://www.crazycatnerd.com/blog/a-simmers-guide-to-batuu) som vil forklare Batuu, fraksjonene og karakterene som er involvert. Denne pakken har en tilknytning til en Disney-temaparkattraksjon som heter Galaxy`s Edge. Hvis du er en Sims-spiller som vil forstå hva som skjer i denne pakken og hvem karakterene er, anbefaler jeg deg å besøke bloggen hennes for å lære mer.

Batuu: En Star Wars-utpost Spillere vil få en telefonsamtale som gir dem tilbudet om eventyr, noe som tar dem til Batuus verden. Det er en utpost i Ytre Randsone i Star Wars-universet. Du finner tre separate grupperinger her: Kjeltringer, den Første Orden og selvfølgelig Motstandsbevegelsen. Hver av disse gruppene prøver å ta kontroll over Batuu som en verdifull handelspost. Oppdrag høres ut som om de er grunnleggende i spillet. Du vil utvikle et rykte for hver av de politiske bevegelsene ettersom du utfører oppdrag for dem. Dette kan innebære spionasje, sabotasje, innsamling eller reparasjoner og flyvning av stjerneskip.

Droider For å hjelpe deg med oppdrag for de tre grupperingene, vil du kunne kjøpe din egen droide i Droidegarasjen. Det ser ut til at det er både R-serien (R2-D2) og B-serien, som BB-8 i den nye trilogien. Disse kan hjelpe deg på oppdragene dine, og du kan i det minste tilpasse fargen. De kan tilsynelatende bli bedt om å hjelpe deg ved å gi distraksjoner og hjelpe til med reparasjoner.

Lyssabel Lyssabel er også inkludert i denne pakken. Du må samle Kyberkrystaller (ikke vårt typiske Sims-samleobjekt) for å kunne lage din egen. Hvor god du er med lyssablene avhenger av de fysiske ferdighetene dine.

Hjemme Dette er en reiseopplevelse, ikke noe som vil ha noen særlig innvirkning tilbake i de ordinære Sims-landsbyene. Du kan ta med deg droiden din hjem, og bruke lyssaberen i vennskapelige dueller med andre simmer. I tillegg finnes det gjenstander du kan bruke til å dekorere hjemmet ditt (og selvfølgelig får du tilgang til gjenstandene de brukte til å lage forskjellige ting med på Batuu). Det er ikke en pakke som er omfattende integrert med resten av spillet, og jeg opplever den som ikke særlig innholdsrik på grunn av disse tingene. Så langt har jeg ikke observert noen nye ferdigheter eller karrierer, bare oppdrag og galaktiske kreditter du kan bruke når du er på Batuu. For å dra nytte av denne pakken, må du jukse eller reise til Batuu.

Min mening Fordi jeg vet at noen folk er spente og ville foretrukket at hovedsidene mine var om innholdet, har jeg holdt min mening på denne pakken separat. Den utvikler seg, men du kan lese mine tanker her: (https://www.carls-sims-4-guide.com/gamepacks/starwars/opinion.php) om du er interessert i å vite hva jeg tenker.

Flere bilder

Oversatt av Simshjelper Eir

Kategorier: GuiderNyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D