Feilsøking til Sims 4 – Når ting ikke virker slik det skal

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 05 april 2020. 17:04 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Det er ikke uvanlig å ha problemer med spillet ditt. I denne artikkelen har vi prøvd å lage en oversikt over hva du selv kan prøve å gjøre for å fikse opp i problemene du har. Ikke alle tipsene er like enkle å utføre, så det kan være en fordel om du får hjelp fra noen som kan litt om datamaskiner – som for eksempel en forelder/storesøsken. Dersom du har prøvd alt vi har listet opp under, men fortsatt sliter kan du gjerne kontakte oss på Facebook/Instagram, send oss en mail på simshjelpen@gmail.com, eller legge igjen en kommentar under innlegget her.

Er problemet ditt med juksekoder?

Dersom problemet ditt omhandler bruken av juksekoder kan det hende at noen av disse tipsene hjelper:

Alle våre juksekoder til Sims 4 finner du her.

Er problemet ditt med CC og/eller Mods?

Dersom selve problemet ditt er med CC og/eller Mods kan det hende at noen av disse tipsene hjelper:

Er problemet ditt med selve spillet?

Problemer med selve spillet kan komme av mange forskjellige årsaker. Her er våre tips på hvordan du kan fikse de aller fleste problemene. Følg tipsene i rekkefølge for å enklest og raskest mulig få fikset opp i problemet:

Får du opp en spesifikk feilkode kan du sende oss en melding og vi vil hjelpe deg å finne ut av hvordan du kan fikse spillet ditt!

Dette er en originalartikkel skrevet for Simshjelpen.no

Kategorier: GuiderTeknisk guiderThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D